Media aandacht voor Verhalen aan het graf

Afgelopen vrijdag 16 februari stond er een mooi artikel in het Dagblad van het Noorden over ons project Verhalen aan het graf door verslaggever Jan Willem Horstman van Dagblad van het Noorden.

De foto’s zijn van Boudewijn Benting van het Dagblad van het Noorden. Omdat het zo mooi geschreven was, pikten de landelijke zenders dit daarna vlot op.

https://dvhn.nl/drenthe/emmen/Dankzij-QR-code-meer-weten-over-wie-er-begraven-ligt-in-Barger-Compascuum.-Je-brengt-iemand-weer-een-beetje-tot-leven-28870439.html

Bron : © Dagblad van het Noorden

Dit werd zondag 18 februari opgepikt door Hart van Nederland dat opnames kwam maken op de begraafplaats St. Joseph in Barger Compascuum. (klik hieronder op de rode link om de opnamen terug te kijken ! )

https://www.hartvannederland.nl/nieuws/opmerkelijk/qr-code-op-graf-brengt-overledene-weer

Bron : © Hart van Nederland

Maandag 19 februari was dit onderwerp ook te horen op de radio bij 3FM. Dj’s Mart Meijer en Sophie Hijlkema gingen met Mirjam Buizer in gesprek.

Ook nam maandag 19 februari NPO 2 dit over in het Journaal.

We hopen dat hierdoor rechthebbenden contact met ons opnemen om het verhaal van hun geliefde te vertellen, zodat we ook bij hun graf een QR-code kunnen zetten. Laten we hen en hun verhaal niet vergeten! Hier vindt u hoe u dit regelt.